NOI FACEM POVEȘTI… LA CĂRTUREȘTI!, un nou proiect al Asociației De Basm care aduce autorii români mai aproape de copii  

Asociația Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De Basm și-a unit forțele cu rețeaua de librării Cărturești într-un proiect care-și propune să aducă scriitorii români și creațiile lor cât mai aproape de public. 

 

Noi facem povești… la Cărturești!” continuă din 11 martie cu o nouă serie de ateliere de lectură gratuite dedicate copiilor, ce vor avea loc în mansarda librăriei Cărturești Verona din București. Atelierele sunt un prilej pentru micii cititori de a lua contact direct cu autorii poveștilor lor preferate și de a intra în dialog cu ei. 

Mai mult, copiii și părinții vor găsi în librăriile Cărturești din mai multe orașe spații special amenajate unde vor putea fi răsfoite cărțile scriitorilor români participanți la proiect. 

Noi facem povești” și-a dorit de la bun început să-i facă cunoscuți pe scriitorii români de literatură pentru copii și creațiile lor, să creeze o punte de comunicare între scriitori și public – copii, părinți, profesori, bibliotecari. Ne bucurăm că acest proiect merge mai departe, cu sprijinul librăriilor Cărturești, și de-abia așteptăm întâlnirile cu copiii, să citim împreună, să descoperim personaje și întâmplări fantastice, să explorăm lumile ascunse în paginile cărților cu povești!”, a declarat Adina Rosetti, scriitoare și reprezentată a Asociației De Basm. 

Programul atelierelor de lectură:

BUCUREŞTI – CĂRTUREȘTI VERONA

  • Sâmbătă, 11 martie, ora 11.30, Adina Rosetti – De ce și-a pierdut balaurul tableta” 
  • Sâmbătă, 18 martie, ora 11.30, Simona EpureGhici, ghici ce-i aici?”
  • Sâmbătă, 25 martie, ora 11.30, Luciana Grosu„Realitate Imposibilă – Teatru
  • Sâmbătă, 1 aprilie, ora 11.30, Lavinia BranișteSora lui Colăcel”
  • Sâmbătă 22 aprilie, ora 11.30, Cristina PredaVâj-Vâj prin călimară”
  • Sâmbătă 29 aprilie, ora 11.30, Sînziana Popescu – Mingea Dorințelor”